Netflix beste kerstfilms

Ellen

Ik ben Ellen, een echte serie-bingewatcher. Mij kan je ieder moment wakker maken voor een goede real crime-, mysterieuze of grappige serie. Films kijk ik vooral voor de acteurs óf voor het gezelschap… En dan het liefst in de fantasie-, musical- of romantische hoek. Of Kerst natuurlijk!

Ik ben Anouk. Ik geniet ervan om na een lange dag heerlijk op de bank te ploffen met een goede serie of film. De mogelijkheden variëren van heerlijk weg zwijmelen bij The Vampire Diaries tot op het puntje van mijn stoel zitten bij een toffe horrorfilm. Maar ook voor een leuke kerstfilm ga ik graag zitten, het liefst in september al!

It’s the most wonderful time of the year! …Almost. Maar dat weerhoudt ons er niet van om de beste kerstfilms van Netflix voor jou op een rij te zetten. Want als we heel eerlijk zijn, zetten we The Holiday het liefst het hele jaar door aan!

De top 5 Netflix beste kerstfilms

Kerst kan voor ons niet vroeg genoeg beginnen. Gelukkig begrijpt de streamingapp dat, en zet Netflix de beste kerstfilms al in november online. De enige keer in het jaar dat ze een serie of film wél op tijd met ons delen… 😉 Onze favorieten zetten we meteen even voor je op een rij. Met natuurlijk de onbetwiste nummer 1: The Holiday.

  1. The Holiday
  2. The Christmas Chronicles
  3. How the Grinch stole Christmas
  4. The Princess Switch
  5. Holidate

Waarom The Holiday op #1? Simpel, deze film hadden wij als kleine meisjes al op DVD (kan je je die tijd nog herinneren?) en keken we standaard als we op zoek waren naar een echt feel good moment. Daarnaast waren we natuurlijk hartstikke verliefd op Jude Law en die verblindende lach van Cameron Diaz. Om nog maar te zwijgen over de hele verschijning van Kate Winslet – Anouk is al fan van de film Titanic zolang ze zich kan heugen, dus iedere film met Kate of Leonardo DiCaprio werd helemaal grijsgedraaid.

Oproep aan Netflix voor deze beste kerstfilms

Als we heel eerlijk zijn, mist er nog wel een aantal films tussen deze Netflix beste kerstfilms. Wat dacht je van echte klassiekers zoals Home Alone of Love Actually? Daarbij zouden we pas écht weg zwijmelen op Kerstavond. Maar ook een paar recentere toppers ontbreken op Netflix, zoals Last Christmas (met Emilia Clarke!), The Nutcracker and the Four Realms en de geanimeerde The Grinch (met Benedict Cumberbatch’s geniale stem). Wij zouden pas 100% tevreden zijn als we ook van deze beste kerstfilms op Netflix kunnen genieten. Netflix heeft dus nog wel even te gaan!

What Watchen Sisters nog meer?

Naast kerstfilms staat er gelukkig nog heel veel meer op Netflix. Op What Sisters Watch lees je alles over onze favoriete series en films, maar ook over degenen waar we minder enthousiast over zijn. Volg onze recensies of kijk live met ons mee. Weet je even echt niet aan welke serie of film je nu weer moet beginnen? Simpel! Open snel What Sisters Watch en take your pick. Wij maken het in een klap een stuk gemakkelijker voor je.

Welke Netflix beste kerstfilms mis jij nog in onze top 5? En als je één kerstfilm mocht kiezen, welke zou dan volgens jou écht op Netflix moeten verschijnen? Laat het ons weten via de contactpagina en wie weet zien we volgend jaar wel een geheel vernieuwde lijst met Netflix beste kerstfilms.


I don’t go HO HO HO.”

Santa Claus | The Christmas Chronicles


Welke film vind jij een van de beste kerstfilms op Netflix? Laat het ons weten!

%d bloggers liken dit: