The return of Ben

Weer een paar afleveringen verder in het tweede seizoen van The Umbrella Academy komen we steeds dichterbij de apocolyps in 1963. Dan wordt de broers en zussen een kans om de wereld opnieuw te redden en terug te keren naar hun eigen tijdlijn in 2019 op een presenteerblaadje aangeboden. Zoals gewoonlijk zit er een addertje onder het gras, want Five heeft een deal gesloten met The Commission en daar is er altijd sprake van een dubbele agenda. Alle leden van the Academy hebben 90 minuten de tijd om te verzamelen en terug te springen naar hun eigen tijd, maar kunnen ze binnen dat anderhalve uur het nieuws verwerken, afscheid nemen van hun nieuwe levens en samenkomen op de afgesproken tijd? We weten dat dat voor minstens één broer een uitdaging gaat worden: de altijd wispelturige Klaus.

Klaus? Of Ben? Of Klaus?

Drie broers nemen het op zich om de overige siblings te verzamelen en op de gewenste tijd te verzamelen om terug te reizen naar 2019. Luther haalt Allison (uiteraard), Five zoekt Vanya en Diego mag Klaus ophalen. Die vindt Klaus in zijn landhuis te midden van zijn sekte – althans, dat denkt hij. Het lichaam mag dan wel van Klaus zijn, maar Ben heeft eindelijk de kracht gevonden om Klaus’ lichaam over te nemen en weer op de aardse wereld rond te lopen. Diego kan daarmee alleen maar in zijn handjes knijpen, want op Ben kan hij een stuk beter vertrouwen om de klus te klaren en op de afgesproken tijd te verzamelen dan Klaus. Uiteraard laat Klaus Ben niet zomaar een dag in zijn lichaam spenderen en gooit hij wellicht wel roet in het eten. Maar hij is niet de enige met problemen op weg naar het afgesproken punt…

Nog een paar afleveringen te gaan voor dit seizoen er alweer op zit. Ik ben inmiddels op het punt belandt dat ik niet te veel afleveringen te snel wil kijken, omdat ik het dan zo jammer vind dat het allemaal alweer voorbij is. Zó goed is de serie nu eenmaal. Herkenbaar?

Heb jij het tweede seizoen van The Umbrella Academy inmiddels al wel uitgekeken?

Gepubliceerd door Ellen

Naast mijn dagelijkse bezigheden als contentspecialist, schrijf ik ook in mijn vrije tijd graag creatieve content. Daarnaast ben ik gek op dieren (ik begin het liefst mijn eigen kinderboerderij), Harry Potter, thee en pretparken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: